dimarts, 1 d’abril del 2014

Quart dia a Dublin!!

Quart dia en Dublin

Avui ha sigut el quart dia que passem a Dublín. Ens hem hagut de llevar més d'hora ja que volíem visitar una gran àrea de la ciutat amb un entorn cultural molt notable anomenada Georgian Ireland. 
Hem esmorzar i ràpidament hem agafat el bus. Era increïble la quantitat de gent que hi havia. Hem arribat a la ciutat i ens hem posat en marxa. Primer hem vist un parc preciós on es trobava una estàtua del famós escriptor irlandès Oscar Wilde, ja que quan ell era jove anava a aquest parc per agafar inspiració. 

Després, i acompanyats per un clima més propi de Barcelona, hem visitat el History Natural Museum on hi havia tot tipus d'animals, des de balenes fins a insectes. També l'hem fet una ullada a la National Gallery on hi havia uns quadres molts realistes. 


Per últim, els nostres companys Kike i Oscar ens han explicat el parlament irlandès, el cementiri dels huguenots i l'església de Santa Anna. Tot seguit, ens han deixat hora lliure fins les dos, on hem anat cap al col.legi per fer classes fins a les sis. 

Finalment, hem tornat a les nostres cases amb un somriure a la boca ja que ha sigut un dia molt productiu. 

Cal afegir que mentre nosaltres estàvem a classe, les nostres professores han anat a córrer. Esperem que demà estiguin vives.

Kike García i Òscar Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada