dimecres, 2 d’abril del 2014

Cinquè dia a Dublin

Cinquè dia en Dublin

Avui com cada dia, quan ens hem aixecat, ens hem vestit i hem anat directament a esmorzar: cereals i torrades amb mantega. A l'acabar, hem agafat l'autobús per anar al centre de Dublín.













Un cop hem arribat, les nostres companyes Ariadna i Judith ens han explicat la seva ruta en la qual hem vist el pub més antic d'Irlanda ''Brazen head inn (1198)'' i també hem pogut veure ''Christ Church Cathedral'' que és una de les catedrals de Dublin, tot i que, la més coneguda possiblement sigui ''St Patrick's Cathedral''.

Llavors quan han acabat l'explicació ens hem dividit en dos grups, els que volíem anar a la fàbrica de cervesa Guinness i els que no.


Aquells que volíem anar, hem agafat un autobús que ens deixava a la porta de la fàbrica; a l'entrada ens han donat els tickets i, aleshores, hem començat la visita la qual ha fet cadascú al seu ritme. A la visita ens han explicat quins són els ingredients amb els quals fan la cervesa, quin és el procés de creació, on s'emmagatzema la cervesa, com la transporten i el tipus de publicitat que utilitzen. Al final, ens han donat a provar una mica d'una Guinness. Jejeje.




A més, avui a l'escola ens han proposat fer un treball grupal que relacioni alguna cosa típica d'Irlanda amb Espanya.


Després cadascú ha tornat a casa seva, on nosaltres ens hem sorprès quan hem vist que teníem per sopar una hamburguesa amb formatge boníssim!

Rafa Pérez i Javier Ferrón

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada