dilluns, 31 de març del 2014

Tercer dia en Dublin

Ja fa tres dies que estem a Dublín però segurament el matí no ha canviat gaire ja que hem continuat amb la rutina habitual: llevar-se (queixant-nos, com sempre), dutxar-se (alguns), esmorçar, vestir-se, etc.

Un cop fet això ens hem trobat tots en un punt per anar junts al centre de Dublín i trobar-nos allà amb les professores. Hem fet un tour guiat pel centre, visitat els llocs més importants... I al final hem tingut una estona lliure que cadascú ha aprofitat com ha volgut. Una han continuat visitant llocs, altres han anat a menjar o simplement a descansar, altres han anat a comprar i fins i tot algunes hem aprofitat per lligar amb els nois guapos de l'Abercrombie jejeje



Després hem anat a l'escola on ens han examinat per dividir-nos en dos grups, per nivells i aquí teniu una prova de l que hem estat fent: (treballar moltíííííííssim)       


Finalment hem fet classe d'anglès i un cop acabades les classes hem marxat a casa per dutxar-nos, descansar, i sopar aquestes meravelloses coses que ens fan les "mamis irlandesas" com jo li dic.





Acabem el dia cansats però amb ganes de continuar aprenent i visitant Dublín així que ara toca descansar, relaxar-se i dormir una miqueta! Good night!

Natalia Navarro i Estela Pastor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada