dissabte, 29 de març del 2014

Primer dia a Dublin



Primer dia en Dublin

Avui ha sigut un dia molt intents per a tots nosaltres. El nostre viatge ha començat aquest matí quan ens hem vist tots a la terminal 2 de l'aeroport, just davant de l'estàtua del cavall de Botero a les 8:30. Per sort tots hem estat molt puntuals i hem pogut facturar les nostres maletes molt ràpid, tot i que ha sigut un instant amb molta tensió a l'ambient, ja que alguns de nosaltres, teniem por de que la maleta pesés més del que la companyia ens permetia. Malgrat els nostres pensaments, cap de les maletes ha sobrepassat els límits posats per l'aerolínia.

Amb tots els nervis hem hagut d'esperar una hora llarga abans d'embarcar a l'avió que a la majoria, se'ns ha fet eterna. Teòricament l'avió sortia a les 10:50 però al final, en hem enlairat amb retard.

El vol, encara anar tots junts i passar-ho bé tota l'estona, ha sigut molt llarg, hem arribat a l'aeroport de Dublin a les dues en hora espanyola (i a la una en hora irlandesa). El fred ens ha donat una dolça benvinguda així com la pluja i la boira. Al arribar a l'aeroport ens ha rebut el conductor del nostre autocar (un home que ningú no pot dir que no era irlandès, ni la Mercè el podia entendre, ja podeu imaginar) que ens ha deixat a una església on totes les families d'acollida ens han vingut a recollir per a portar-nos a allò que serà la nostra casa durant la pròxima setmana.

Cadascú hem visitat la nostra llar temporal, la nostra estava al costat d'un camp de futbol gegant completament verd, res comparat amb Barcelona,  i  ens han donat galetes i xocolata per dinar. Més tard, hem decidit quedar tot el grup sencer per aprofitar la tarda i hem fet un tomb fins a un centre comercial proper.

Quan hem tornat a casa, hem parlat amb la "mare adoptiva" i ens hem començat a conèixer millor mentre sopàvem. És una dona molt agradable i simpàtica!

Estem a punt d'anar-nos a dormir i ens sentim molt emocionades pel dia que hem viscut i per l'aventura que ens espera al llarg de la setmana. Good night! 


By: Judith Baldi Lartuna and Ariadna Alvarez Carreras

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada